Thursday, August 26, 2010

blaja photoshop...very2 beginner...

nilah hsl yg x seberapa....huhu






Membace menambah ilmu..membace mebuatkan aku jd tutt....

hai...arini aku nak kongsi ngan korg buku cerite yg aku bace2 hari setakat ni...maila join....huhu..






hah...ni yg keduenye..menarik gak...blh bg bnyk imagination kat kite..






hah..ni yg ketigenyer....huh...best giler....x ngantuk lol..


nak yg keempat??dah2 lah tu...hbskan novel2 ni dulu..


huaahhhh....tolong....blhkah aku khatam....


hee

Tensen, bosan, pening, dilema





hai sumne..eloo..ops...Assalamua'laikum

huh..lame giler x update..
ape isu kite pade arini???

tolong!!!!!sape blh tolong....
x bersyukur punye abugitt...
dah ade keje....buat2lah ade keje even x permanent...
hehe....ape yg aku mengarut ni....


actually aku minat giler ngan keje aku skrg...kirenye ade dlm salah satu akunye impian kejela...tpkan....nak tg same ade kite diabsorb time tula mulalah fikiran ni melayang....andai aku x cr keje tetap skrg...nt aku merana plk....kalu aku cr...nt x focus plk ngan training aku ni...ari2 bkk ntnet cr keje ksng...puaslah aku save link2 die....alah kirenye mcm nak all out mintak la..tp hampeh...bile nak edit resume..aku mule bercelaru...cr org utk bg idea...huaahhhh...




smp skrg aku asyik pikir nak cr keje...tolongla sape blh bgtau keje ksg kat company korg...jap2...image yg kat ats tu ade kene mengene ker???huhu